sâmbătă, 17 decembrie 2011

Bat clopote de nuntă! Britney Spears va fi cerută în căsătorie!

S-a măritat o dată, în 2004, dar s-a răzgândit imediat şi, 55 de ore mai târziu, nunta era anulată, iar ea era din nou o femeie liberă.

brtiney
Şapte luni mai târziu, a încercat din nou, cu alt bărbat. După ce au făcut doi copii împreună, cei doi au divorţat. În speranţa că a treia oară va fi cu noroc, Britney Spears (30 de ani), căci ea este diva în cauză, se va logodi cu iubitul ei, Jason Trawick. Potrivit site-ului TMZ.com, care citează "surse multiple" din anturajul cuplului, Trawick, un om pentru care tradiţiile sunt sfinte, îi va cere lui Jamie Spears mâna fiicei sale.
Fericitul eveniment va avea loc diseară, însă locul ales este cât se poate de nefericit. Cererea în căsătorie se va face în Las Vegas, tocmai oraşul în care artista s-a măritat în 2004, dintr-un impuls, cu un alt Jason, Jason Alexander, cel cu care a avut una dintre cele mai scurte căsnicii din istoria showbizului american. Conform TMZ, Trawick şi Britney, care au o relaţie de doi ani, au stabilit că vor încheia şi un contract prenupţial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu