marți, 27 decembrie 2011

Dovada ca Mariah Carey a slabit 32 de kilograme. Uite ce bine arata mamica de gemeni


A pierdut aproape toate kilogramele in plus pe care le luase in timpul sarcinii si arata acum mai bine ca niciodata. Increzatoare, cantareata a filmat chiar si o reclama pentru programul de slabire la care a apelat, iar imaginile promovate sunt dovada vie ca o mamica poate reveni la formele de odinioara daca vrea cu adevarat.
Mariah Carey si-a recapatat increderea in corpul ei si nu se sfieste sa-si descopere abdomenul intr-o reclama pentru Jenny, programul la care a apelat pentru a reveni la forma fizica de invidiat de dinaintea sarcinii.
Cantareata in varsta de 41 de ani isi etaleaza in cele 30 de secunde de material video coapsele tonifiate si talia vizibil mai subtire, ea purtand un top negru si o fusta lunga cu o crapatura extrem de provocatoare.
   
Coapse de adolescenta si abdomen tonifiat. Mariah Carey si-a luat in serios programul de slabit
Prin intermnediul retelei de socializare Twitter, vedeta isi incurajeaza fanii sa urmareasca reclama si anunta ca este, oficial, ambasadorul programului de pieredere a kilogramelor, Jenny.
Motivul pentru care a acceptat acest parteneriat, spune vedeta, este presiunea pe care a simtit-o din partea jurnalistilor si a publicului in momentul in care s-a ingrasat. Imediat dupa nasterea gemenilor Morrocan si Monroe, ea a vrut sa slabeasca rapid si eficient si se bucura ca programul i-a fost de mare ajutor.
Ma faceau sa ma simt imensa, sa ma simt vinnovata, cand nu statea in puterea mea sa-mi controlez organismul. A purta doua vieti in pantece este o mare responsabilitatea si nu-mi doream decat sa fac tot ce pot pentru binele lor“, a spus Mariah jurnalistilor de laABC News.
Mariah Carey arata incredibil in cea mai recenta reclama
Imediat dupa nasterea gemenilor, vedeta a inceput sa foloseasca programul de slabit Jenny, prin care urma sa scape de 14 kilograme in plus si de 18 litri de apa retinuti in corp.
Sunt mandra de munca pe care am depus-o pentru a-mi recapata silueta si simt ca trebuia sa fac asta pentru mine“, a spus vedeta in cadrul emisiunii OWN.
Ea adaugat ca, in calitate de artist, isi foloseste vocea pentru a distra publicul, insa exista si aspecte mai importante ale meseriei, printre care si tragerea unui semnal de alarma fata de toate persoanele care nu au grija la alimentatie si se expun diabetului sau problemelor de inima.
Am inteles mai bine problemele de acest tip in momentul in care eram insarcinata cu Morrocan si Monroe si ma confruntam cu propriile probleme de sanatate. De aceea imi doresc acum atat de tare sa lucrez cu Jenny si Asociatia Americana a Problemelor Cardiace“, a incheiat Mariah.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu