luni, 26 decembrie 2011

Selena Gomez se concentreaza pe actorie

Selena Gomez a decis sa acorde mai multa atentie carierei actoricesti, care s-a aflat pe locul doi in ultima perioada de timp. Astfel, artista va fi ocupata cu filmarile pentru serialul “Wizards of Waverly Place”, in care interpreteaza rolul lui Alex, o tanara vrajitoare, rebela si amuzanta, si, deja, a semnat un contract pentru a aparea in filmul “Spring Breakers”.
Selena Gomez se concentreaza pe actorie
In plan muzical, lucrurile merg bine, drept dovada este faptul ca, in luna iunie a anului 2011, Selena Gomeza lansat cel mai recent album “When the Sun Goes Down”, pe care se afla single-urile “Who says” si “Love You Like a Lovesong”, si care a avut un succes rasunator.
 
Tanara a recunoscut ca faima nu i s-a urcat la cap si ca este o persoana cu picioarele pe pamant. De asemenea, nici faptul ca este iubita lui Justin Bieber, cel mai adorat adolescent, nu a determinat-o sa aiba un comportament arogant. Secretul ei consta in a face ceeea ce ii place, fara sa aiba retineri.

Recent, Selena Gomez a anulat doua concerte de Craciun din cauza faptului ca mama ei, Mandy Teefey, a pierdut copilul pe care il purta in pantece. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu