miercuri, 21 decembrie 2011

Natalia Oreiro a pozat nud, cu burtica de gravida la vedere. Baietelul ei se va naste in 2012 si se va numi Merlin!

Natalia Oreiro va deveni in curand mamica pentru prima data si e mandra de asta. Actrita nu s-a sfiit sa urmeze exemplul multor celebritati care au pozat nud in timp ce erau insarcinate, cu burtica la vedere. Ea a facut asta in colaborare cu cei de la Greenpeace.
Natalia Oreiro a pozat nud, cu burtica de gravida la vedere. Baietelul ei se va naste in 2012 si se va numi Merlin!
Natalia Oreiro are 34 de ani si este insarcinata in luna a opta. Pentru ca sustine conservarea padurilor, un peisaj cu multi copaci se vede reflectat pe corpul ei gol in imaginea de promovarea Greenpeace.

"In Argentina dispare un hectar de padure o data la doua minute. Am pierdut deja 70% din padurile noastre si nu vreau ca baietelul meu sa nu cunoasca antura dina ceasta cauza", a spus ea.

Fotografia de promovare e prima in care se vede clar faptul ca este insarcinata. Natty a tinut sa fie implicata intr-o cauza sociala pentr a face acest gest.

"Unele mamici le canta bebelusilor, altele le tricoteaza hainute. Eu vreau sa-i daruiesc o padure, pentru ca nu cunosc alt cadru ambiental mai plin de viata si energie", a mai spus protagonista telenovelei Amanda O.

Bebelusul ei se va naste in anul ce vine, va fi baietel si se va numi Merlin. Natalia e casatorita din 2002 cu Ricardo Mollo, chitarist si solist al unei formatii rock numite "Divididos", care are deja doua fetite, provenite dintr-o relatie anterioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu