vineri, 31 mai 2013

Adevarul despre abdomenul Selenei Gomez. Cum arata vedeta cand nu stie ca este fotografiata de aproape

La aproape 21 de ani, Selena Gomez este una dintre cele mai dorite femei din intreaga lume si nu se sfieste sa se mandreasca cu formele ei atat de invidiate. Invitata la o emisiune canadiana de succes, tanara s-a oprit sa vorbeasca pentru cateva minute cu fanii ei, iar paparazzi au profitat de moment si au fotografiat-o cand aceasta nu era atenta.
Adevarul despre abdomenul Selenei Gomez. Cum arata vedeta cand nu stie ca este fotografiata de aproape
In ciuda varstei fragede, vedeta a ajuns rapid in topurile celor mai dorite femei din lume si, mai nou, a adoptat un stil mult mai sexy. Aflata in turneul de promovare pentru noul ei album, Selena a fost invitata la sediul MuchMusic din Toronto, unde nu doar ca a raspuns intrebarilor prezentatorilor, dar a si cantat cateva melodii noi. 
Aparitia a fost una surprinzatoare pentru ca Selena a fost bolnava in ultima saptamana, fiind chiar nevoita sa amane o alta aparitie programata cu ceva timp in urma. Chiar daca era vizibil ca tanara nu se simtea perfect, ea si-a facut timp sa stea de vorba cu fanii adunati in fata cladirii, moment in care paparazzi au profitat de ocazie si au surprins-o pe vedeta in timp ce i s-a ridicat bluza si o portiune mare din abdomenul ei a fost vizibil. 
Imbracata intr-o bluza scurta alba si o pereche de pantaloni clasici, Selena si-a lasat zona taliei la vedere, uimind privitorii cu abdomenul ei perfect plat. In imagini se poate vedea clar faptul ca tanara are grija de silueta ei si ca incepe sa aiba un corp din ce in ce mai tonifiat. 
Selena a accesorizat tinuta cu o pereche de sandale simple si bretele negre, care au oferit o nota masculina tinutei. 
Chiar daca artista a depus eforturi considerabile sa ascunda faptul ca inca nu se simte bine, era evident pentru toti ca inca este bolnava – avea fata palida, iar zambetul ei pare fortat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu