marți, 21 mai 2013

Secretul din spatele slabirii ei spectaculoase. Cum a reusit Christina Aguilera sa dea in sfarsit jos kilogramele in plus


A fost vedeta serii la Premiile Billboard desfasurate recent in Statele Unite ale Americii, iar revenirea ei spectaculoasa a trezit o multime de controverse in randul admiratorilor. Mai exact, intrebarea care sta pe buzele tuturor este "Cum a reusit Christina Aguilera sa dea jos kilogramele care i-au dat ani de zile bataie de cap?".
Secretul din spatele slabirii ei spectaculoase. Cum a reusit Christina Aguilera sa dea in sfarsit jos kilogramele in plus
Ei bine, potrivit unor surse din anturajul vedetei, diva americana are in sfarsit succes cu dietele pentru ca are o noua abordare asupra problemei greutatii.
"Christina s-a transformat intr-o prioritate pentru ea insasi si a inceput sa incerce exercitii noi. Acum face lucruri care ii plac si lucruri pe care le iubeste, nu mai merge la sala doar pentru ca asa trebuie. De fapt, transformarea ei vine mai intai din interior spre exterior", a precizat sursa pentru E!News.
Desi nu a specificat cate kilograme a pierdut pana acum Aguilera, este evident ca diva a aratat absolut fabulos intr-o rochie mini neagra pe scena Premiilor Billboard, cand a urcat alaturi de Pitbull pentru a-si promova cel mai nou single,  "Live the moment".
Intelegand in sfarsit ca "less is more", Christina a mizat pe noua silueta pentru a crea impact si nu a socat in niciun fel prin tinuta accesorizata cu bun gust.
Tu ce parere ai despre transformarea ei spectaculoasa? Ii sta mai bine cu noua silueta sua iti placea mai mult cand era mai rotunjoara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu