joi, 23 mai 2013

Multe tinere de 20 de ani ar vrea sa aiba silueta ei! La 41 de ani, Carmen Electra si-a aratat corpul perfect in costum de baie


La 41 de ani, Carmen Electra ar putea oricand sa defileze in calitate de model profesionist pe marile podiumuri ale modei. Fostul iepuras Playboy si-a expus formele perfecte pe plajele din Dubai, acolo unde a fost invitata sa gazduiasca un eveniment monden.
Multe tinere de 20 de ani ar vrea sa aiba silueta ei! La 41 de ani, Carmen Electra si-a aratat corpul perfect in costum de baie
Fosta actrita din serialul Baywatch a fost suprinsa pe plajele din Dubai intr-un costum de baie negru, in doua piese. Carmen Electra nu are nicio teama sa dea nas in nas cu paparazzi la plaja, si asta pentru ca are un corp perfect. Vedeta a demonstrat astfel ca fotografiile cu ea in costum de baie nu au practic nevoie de nicio retusare.
Cu toate ca Electra nu mai apare la fel de frecvent pe prima pagina a tabloidelor, aceasta este in continuare prezenta la diferite evenimente mondene, impresionand cu formele ei perfecte. Desi a implinit 41 de ani, Electra nu pare sa fi suferit schimbari fizice majore si este mai sexy ca niciodata.
Desi Electra nu a mai aparut pe marele ecran de cativa ani, in 2014 o vom putea admira in filmul ‘Monica’, unde joaca rolul rebelei Lexus.
Anul acesta, actrita a implinit 41 de ani, ocazie cu care a primit propunerea de a poza din nou in costumul de baie rosu din serialul Baywarch, cel care i-a adus de altfel celebritate. 
Vedeta a recunoscut ca a ezitat atunci cand i s-a propus sa pozeze din nou in costumul rosu: "...dar odata ce am intrat in el, m-am simtit extraordinar. A fost mult peste asteptarile mele", a marturisit Carmen Electra.
"Ma simt mai bine ca la 25 de ani. Recunosc, am ramas fidela disciplinei pe care am dobandit-o pe vremea cand practicam baletul", a spus actrita.
Carmen Electra spune ca nu ar refuza o oferta din partea Playboy, revista in care a mai aparut si in trecut. "Am auzit ca sunt pe locul 3 in topul celor mai numeroase aparitii pe coperta Playboy, dupa Pamela Anderson si Anna Nicole Smith", a pus incantata vedeta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu