miercuri, 22 mai 2013

Cat pe ce sa isi arate lenjeria intima. Kate Middleton, la un pas de un accident vestimentar dezastruos din cauza vantului

Chiar si capetele incoronate au parte de accidente vestimentare de proportii, iar printre ele se numara si Kate Middleton, care nu o data s-a aflat la un pas de a arata mai mult decat ar fi trebuit la evenimente in care fotografii pandeau pana si cea mai mica greseala.
Cat pe ce sa isi arate lenjeria intima. Kate Middleton, la un pas de un accident vestimentar dezastruos din cauza vantului

De data aceasta, vantul i-a jucat feste Ducesei in timp ce se afla la nunta prietenilor ei Willian van Cutsem si Rosie Ruck Keene.
Imbracata in celebra rochie cu buline negre pe care a mai purtat-o anul acesta pe data de 26 aprilie, cand a fost invitata la studiourile Warner Bros. impreuna cu parintii William si Harry, Kate aproape ca a avut parte de un accident vestimentar care i-ar fi putut lasa la vedere lenjeria intima.
Vremea capricioasa a ridicat rochia scurta si i-a lasat la vedere coapsele putin mai plinute, punand-o pe Ducesa in situatia de a face fata unui moment Marilyn Monroe.
Interesant este ca desi prezenta la un eveniment important, Kate a ales sa recicleze o tinuta pe care a mai imbracat-o in public. Ducesa a fost apreciata pentru acest gest, mai ales ca a cauzat o adevarata isterie pe internet, stocurile epuziandu-se in timp record dupa prima ei aparitie.
Ce parere ai despre micul incident prin care a trecut? Crezi ca i-a facut fata cu brio?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu