marți, 21 mai 2013

Vantul a fost de partea fotografilor si a dezvaluit adevarul despre bustul ei. Miranda Kerr, cu sanii complet dezgoliti la o filmare - FOTO


Milioane de femei au fost tentate sa cumpere sutiene Victoria’s Secret dupa ce au vazut-o pe Miranda Kerr purtand unul. In realitate insa, bustul fotomodelului nu este atat de generos pe cat pare in poze, asa cum a demonstrat chiar ea in momentul in care a avut un mic accident vestimentar.
Vantul a fost de partea fotografilor si a dezvaluit adevarul despre bustul ei. Miranda Kerr, cu sanii complet dezgoliti la o filmare - FOTO
Chiar daca Miranda nu mai este oficial ingeras Victoria’s Secret, faima pe care i-a adus-o compania de lenjerie intima continua sa o ajute in cariera. Paparazzi o urmaresc in continuare pe tanara australianca, iar saptamana aceasta au surprins-o intr-o postura compromitatoare – topless.
Fotomodelul purta o bluza supradimensionata de culoare neagra, in care urma sa filmeze o reclama pentru linia Kora Organics. Zambind dezinhibata, Miranda nu a parut sa bage de seama initial  ca, la o adiere ceva mai puternica a vantului, sanii i-au ramas descoperiti si in vazul intregii echipe de productie.  

Chiar si dupa ce a realizat greseala, ea a decis ca acesta nu este chiar un motiv de suparare si a inceput sa rada in timp ce isi acoperea sanii.
Cu toate ca nu are dimensiunile din imaginile Victoria’s Secret, bustul descoperit al vedetei i-a incantat pe fanii acesteia, care nu au contenit sa o laude pentru ca si-a pastrat silueta supla chiar si dupa ce a devenit mama.
Aceasta nu este prima oara cand Miranda este fotografiata topless, vedeta pozand frecvent cu bustul gol in diferite reviste. Chiar daca nu are masura cea mai mare la sutien, ea pare foarte mandra de formele sale, fiind un exemplu pentru atatea fete complexate din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu