marți, 21 mai 2013

Adevarul despre chipul lui Kim Kardashian. Cum arata vedeta americana inainte de a deveni celebra


Kim Kardashian este una dintre cele mai controversate vedete din intreaga lume, impreuna cu familia sa fiind intotdeauna subiect de prime pagini ale tabloidelor din cauza diferitelor scandaluri in care se implica.
Adevarul despre chipul lui Kim Kardashian. Cum arata vedeta americana inainte de a deveni celebra
Datorita notorietatii pe care si-a creat-o de-a lungul timpului, Kim Kardashian a devenit una dintre cele mai vanate vedete din lume, paparazzi fiind mereu pe urmele ei si a familiei sale.

Cu un trecut destul de tumultuos si o casatorie cu Kris Humphries care s-a incheiat dupa doar 72 de zile, starleta a fost mereu in centrul atentiei, iar acum se bucura de un tratament special dupa ce a anuntat ca este insarcinata cu rapperul Kanye West. Americanca este urmarita in fiecare zi, misiunea paparazzilor fiind facilitata si de faptul ca vedeta este protagonista unui reality show in care apare intreaga familie.
Acum considerata una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, Kim nu a fost intotdeuana principala tinta a paparazzilor si nu a aratat la fel de bine ca acum. Intr-o fotografie realizata in 2006, nu era nici pe departe impecabila ca acum. Cu un ten plin de imperfectiuni, un nas destul de mare si machiaj strident, diva nu parea sa puna prea mult accent pe aspectul fizic.
Intre timp lucrurile s-au schimbat, iar Kim a suferit mai multe schimbari, printre acestea numarandu-se o rinoplastie, tratamente pentru ten si imbunatatirea stilului in care se machiaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu