luni, 27 mai 2013

Miley Cyrus, inlocuita de Liam cu cea mai in voga actrita a momentului? Cu ce vedeta ar forma un cuplu fostul ei logodnic

S-a tot scris despre relatia lor bolnavicioasa, despartirea si anularea nuntii, insa pana acest moment niciunul dintre ei nu a fost surprins cu altcineva. Editorii revistei Star arunca insa bomba si sustin ca Liam si-ar putea continua viata alaturi de o colega de platou.
Miley Cyrus, inlocuita de Liam cu cea mai in voga actrita a momentului? Cu ce vedeta ar forma un cuplu fostul ei logodnic
















































Este vorba despre nimeni alta decat Jennifer Lawrence, castigatoarea Oscarului pentru Cea Mai Buna Actrita si cea care da viata personajului Katniss Everdeen in super seria de succes "Jocurile Foamei".
Potrivit celui mai nou numar al tabloidului american, intre Liam si Jennifer ar fi existat dintotdeauna o atractie, insa niciunul dintre ei nu a putut sa isi asculte impulsurile intrucat ambii erau in relatii stabile cand si-au dat seama ca se plac.
Asa cum probabil stiti, Liam forma un cuplu cu fosta vedeta Disney Miley Cyrus, in timp ce Jennifer era impreuna cu Nicholas Hoult, pe care l-a cunoscut in timpul filmarilor pentru "X-Men".
De atunci si pana in prezent insa, relatiile ambilor s-au incheiat, iar jurnailistii de la Star sustin ca Liam si-ar dori sa inceapa o relatie cu Jen, simtindu-se atras mai ales de increderea in sine pe care o emana actrita si de simtul umorului extrem de dezvoltat.
In ceea ce o priveste pe ea, si actrita ar fi incantata sa ii dea o sansa lui Liam, mai ales dupa ce au petrecut atata timp impreuna pe platourile de la "Hunger Games".
Daca este sau nu adevarat zvonul, ramane de vazut. Noi credem ca fizic cei doi se potrivesc foarte bine si ca ar forma un cuplu reusit, dar in acelasi timp avem impresia ca relatia lui cu Miley nu s-a sfarsit definitiv. Voi ce ziceti? Sunt cei doi atrasi unul de celalalt si au sanse sa fie impreuna sau sunt doar zvonuri care circula in presa?


Un comentariu: