joi, 23 mai 2013

Fanii Antoniei, dezamagiti de cum arata artista fara machiaj: "Daca ai merge asa pe strada, nu te-ar recunoaste nimeni". Vezi daca au dreptate


Este considerata una dintre cele mai frumoase femei ale Romaniei, insa recent pana si fanii ei s-au aratat dezamagiti de una dintre imaginile pe care le-a postat pe reteaua de socializare Facebook. Motivul? Diferenta dintre chipul machiat si cel nemachiat al Antoniei ar fi enorma.
Fanii Antoniei, dezamagiti de cum arata artista fara machiaj:  Daca ai merge asa pe strada, nu te-ar recunoaste nimeni . Vezi daca au dreptate
In urma cu putin timp, solista piesei "Marabou" le-a impartasit fanilor care ii urmaresc in mod constant activitatea de pe Facebook o imagine in care nu are niciun pic de machiaj pe chip.
Cunoscuta deja pentru faptul ca obisnuieste sa pastreze legatura cu ei si sa ii tina la curent nu numai cu proiectele in care este implicata, ci si cu programul obisnuit de zi cu zi, Antonia a avut deci curajul sa isi arate adevaratul chip in fata fanilor. Care a fost reactia lor?
In timp ce unii au apreciat frumusetea naturala a artistei si au laudat-o, altii au criticat-o intens ai i-au dat tot felul de comentarii rautacioase.
"Adevarat ca machiajul face minuni... Daca ai merge pe strada asa, nu te-ar recunoaste nimeni", i-a scris cineva, in timp ce alt fan a adaugat "Cat de mult te poate schimba make-up-ul. Nu spun ca arati rau , dar nici nu ma dau in vant dupa poza asta!".
Nu in ultimul rand, cineva mai direct a incheiat: "Ce urat iti sta fara machiaj". Tu ce crezi? Au dreptate sau exagereaza cand spun ca Antoniei nu ii sta bine fara farduri pe chip? Tie iti place mai mult naturala?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu