miercuri, 22 mai 2013

Miley Cyrus recunoaste ca are fantezii cu Rihanna. Ce moment demn de filmele pentru adulti le-ar putea oferi cele doua fanilor


Credeati ca declaratiile socante si gesturile extravagante ale lui Miley Cyrus se opresc aici? Nicidecum! Intr-un interviu acordat recent de fosta vedeta Disney, aceasta a recunoscut ca are fantezii cu o alta diva.
Miley Cyrus recunoaste ca are fantezii cu Rihanna. Ce moment demn de filmele pentru adulti le-ar putea oferi cele doua fanilor
Miley Cyrus si Rihanna se simpatizeaza reciproc si dau tot felul de declaratii bizare care nu fac decat sa incinga imaginatia domnilor de pretutindeni.
Mai exact, intrebata de admiratori intr-un interviu special pe Twitter daca ar saruta-o vreodata pe Rihanna, fosta vedeta Disney a declarat ca in mod sigur ar indrazni sa faca acest gest.
Auzind despre declaratia care s-a imprastiat cu viteza luminii in mediul online, Rihanna a avut la randul ei de facut un comentariu: "Spuneti-i sa ma sune!".
Asadar, desi pare deplasat, admiratorii ar putea avea parte de un moment demn de filmele pentru adulti din partea celor doua dive.
Spune si tu! Crezi ca exagereaza sau pur si simplu vor sa reia momentul legedar in care Madonna, Britney Spears si Christina Aguilera au facut show la Premiile MTV?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu