marți, 21 mai 2013

Adorabila! La doar 1 an, Blue Ivy a inceput sa o imite pe Beyonce. Cum arata intr-o imagine in care pozeaza ca o micuta diva


Chiar daca nu exista prea multe fotografii cu ea, Blue Ivy Carter este una dintre cele mai cunoscute fetite din intreaga lume. Multi cred chiar ca micuta va calca pe urmele celebrilor ei parinti si va ajunge cantareata, iar copila deja da semne ca este o diva.
Adorabila! La doar 1 an, Blue Ivy a inceput sa o imite pe Beyonce. Cum arata intr-o imagine in care pozeaza ca o micuta diva













































Blue Ivy Carter va avea cu siguranta un viitor stralucit. Cu o mama ca Beyonce si un tata ca Jay-Z, micuta a devenit rapid una dintre cele mai adorate fetite din intreaga lume, desi foarte putina lume stie exact cum arata.
Din fericire, Beyonce a postat o noua poza cu ea pe contul personal de Instagram, care arata ca micuta devine rapid o copie miniaturala a ei.  
Desi nu ii este vizibila fata pentru ca poza este facuta din spate, Blue arata adorabil intr-un tutu roz, cu parul prins in mai multe codite. Ea sta pe un scaun de regizor alb, inscriptionat cu initialele ei – BIC. Beyonce a postat o poza doar cu scaunul in luna martie, iar fanii au fost incantati sa afle ca Blue Ivy va avea un loc doar al ei pentru turneul mondial al mamei.
In imagine mai putem vedea si cateva jucarii imprastiate pe o canapea alba, dovada ca Ivy are cu ce sa se distreze cat timp mama ei incanta mii de fani. Cele doua se afla momentan in Franta, unde Beyonce are programat un concert.
Pe langa poza cu fetita ei, Beyonce a mai pus si cateva imagini cu ea si Jay-Z in timpul vacantei din Cuba. Diva apare pe un balcon, cu parul impletit, fara machiaj si cu un trabuc in gura. Calatoria celor doi a fost intens criticata in luna aprilie a acestui an, accesul in Cuba fiind ilegal pentru majoritatea cetatenilor americani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu