marți, 21 mai 2013

O gravida ca oricare alta sau nu? La ce fel ciudat de mancare pofteste Kate Middleton de cand este insarcinata


Desi au incercat sa ascunda publicului informatii importante precum sexul bebelusului sau data la care va veni acesta pe lume, membrilor familiei regale le-a scapat un detaliu pe care admiratorii lui Kate abia il asteptau.
O gravida ca oricare alta sau nu? La ce fel ciudat de mancare pofteste Kate Middleton de cand este insarcinata
Astfel, ei au aflat ca Ducesa pofteste la un fel de mancare britanic ce contine, printre altele, curry si tot felul de condimente bizare, care le sunt interzise de cele mai multe ori femeilor care asteapta un bebelus.
Informatia atat de vanata a fost obtinuta de cei de la Hello!Magazine, care au aflat ca sotia Printului William a facut o scurta calatorie in Berkshire, orasul ei natal. Acolo s-a infruptat cu acest dish vegetarian cu mult curry si condimente, pe care l-ar fi comandat intr-un local cu specific.
Potrivit editorilor, Kate si parintii ei sunt buni prieteni cu proprietarii de foarte mult ani si se intalnesc cat de des au ocazia in restaurantul cu pricina. De cand Ducesa a plecat din Berkshire nu mai au ocazia sa faca acest lucru constant, asa cum se intampla inainte, dar atunci cand in sfarsit ajunge acasa, ea nu ezita sa isi comande felul de mancare preferat.
Daca ingredientele ii sunt sau nu daunatoare Ducesei nu este un fpat confirmat. In general, condimentele foarte puternice sau usturoiul nu sunt tocmai indicate gravidelor, insa daca ar fi fost probleme, probabil ca medicul ar fi specificat, iar Kate ar fi editat dish-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu