marți, 21 mai 2013

Miley Cyrus, mai sexy ca niciodata intr-un costum de baie cu decolteu pana la buric. Cum demonstreaza ca merita titlul de cea mai sexy femeie


Miley Cyrus a fost intens criticata pentru alegerile vestimentare sumare din ultima perioada, dar nimeni nu poate nega faptul ca vedeta arata aproape perfect, lucru pe care-l demonstreaza si in promo-ul pentru noul ei single.
Miley Cyrus, mai sexy ca niciodata intr-un costum de baie cu decolteu pana la buric. Cum demonstreaza ca merita titlul de cea mai sexy femeie
Imbracata doar intr-un costum de baie negru, Miley a aparut in promo-ul pentru "We Can’t Stop", prima melodie care va fi lansata de pe asteptatul album pe care urmeaza sa il lanseze. Imaginea este alb negru, ceea ce ii ofera nota de dramatism. 
Si de aceasta data, Miley a tinut sa arate putin mai mult decat era necesar, decolteul costumului de baie ajungandu-i pana la buric. Tanara a accesorizat "tinuta" cu bijuterii masive, inclusiv un lant cu o cruce, si desi machiajul pe care l-a ales nu este foarte extravagant, arata foarte bine. La capitolul coafura, parul este stilat intr-un fel de creasta moderna, amintind de tema punk de la Met Gala.
Surprinzator este faptul ca Cyrus a ales sa nu isi arate picioarele tonifiate de care pare foarte mandra din moment ce le expune cu fiecare ocazie. Chiar si asa, a reusit sa fie extrem de sexy in imagine. 
Cel de-al patrulea album al artistei va fi lansat in acest an si daca ne ghidam strict dupa aceasta imagine promotionala, atunci turneul de presa al lui Miley va fi unul incendiar. Tu ce parere ai despre imaginea cu ea? Sexy sau vulgara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu