joi, 23 mai 2013

Cu picioarele peste cap la numai patru luni de la nastere. Uite in ce pozitie imposibila si amuzanta s-a lasat Shakira filmata


A devenit rapid una dintre cele mai indragite antrenoare de la "The Voice", iar in cea mai recenta editie a show-ului si-a surprins admiratorii cu flexibilitatea extraordinara de care da dovada.
Cu picioarele peste cap la numai patru luni de la nastere. Uite in ce pozitie imposibila si amuzanta s-a lasat Shakira filmata+
Desi a nascut in urma cu numai patru luni, cantareata de origina columbiana Shakira a surprins in urma cu o seara in cadrul show-ului "Vocea Americii".
La fel de simpatica si zambitoare ca de obicei, antrenoarea a fost provocata de producatori sa raspunda la intrebarea: "Ce ai putea sa faci daca ai lucra intr-un circ?". Mandra posesoare a unui corp frumos proportionat, dar si foarte flexibil, proaspata mamica a spus ca ar putea fi contorsionist.
Pentru a-si demonstra abalitatile, ea si-a pus picioarele peste cap si, desi nu purta haine potrivite, a aratat cat de priceputa este.
In ceea ce ii priveste pe ceilalti jurati, Usher a propus sa fie aruncat cu tunul intr-un numar spectaculos, Adam a sustinut ca poate fi un motociclist cascador, iar despre Blake s-a spus ca ar putea fi un clovn.
Desigur, show-ul a avut si o parte mai serioasa, unde juratii au cantat alaturi de concurentii lor, Shakira uimind si live. Cu o voce extraordinara si un look pe masura, columbianca a reinterpretat piesa "I’ll stand by you", spre deliciul publicului, care a aplaudat-o in delir.
Ce parere ai despre ipostaza amuzanta in care s-a lasat filmata Shakira? Dar despre abilitatile ei de contorsionista?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu