joi, 23 mai 2013

Kim Kardashian, nemultumita de burta ei intr-un episod de senzatie al reality show-ul care a facut-o star: "Cum am ajuns sa arat asa?"


Desi si-a propus sa nu bage in seama criticile cu privire la sarcina ei si etaleaza o atitudine increzatoare in public, Kim Kardashian nu pare atat de stabila emotional in spatele usilor inchise. In timpul unui promo pentru noul sezon al reality show-ului care a facut-o faimoasa, vedeta este prezentata plangand si intrebandu-se cum a ajuns in starea actuala.
Kim Kardashian, nemultumita de burta ei intr-un episod de senzatie al reality show-ul care a facut-o star:  Cum am ajuns sa arat asa?
Noul trailer pentru al 8-lea sezon al show-ului de success "Keeping Up With the Kardashians" indica faptul ca nu doar Kim are probleme existentiale. In cele 30 de secunde in care ii putem vedea, toti membrii clanului - inclusiv Kris Jenner si Bruce, dar si fratele mai mic, Rob - par in pragul unei depresii.
In plus, Kim apare plangand la un moment dat, adevaratul motiv pentru izbucnirea ei fiind inca necunoscut. Vedeta isi arata insa burtica intr-un cadru, semn ca noul sezon va acoperi si problema sarcinii si relatiei ei cu Kanye.
Dincolo de toata drama prezentata, intrebarea care iese cel mai tare in evidenta este "Cum am ajuns asa?", adresata de o Kim frustrata si trista, dupa expunerea sarcinii in fata tuturor camerelor de filmat.
Daca adevaratul motiv al crizei ei existentiale este faptul ca s-a ingrasat sua daca altele sunt problemele care ii dau de furca ramane de vazut in cel mai recent sezon. Tot atunci vom afla si daca il vom vedea pe bebelusul vedetei pe micile ecrane.
Ce parere ai despre reactia prezentata in promo-ul noul sezon "Keeping up with the Kardashians"? Crezi ca merita sa faca atata scandal pentru cateva kilograme suplimentare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu