joi, 23 mai 2013

Catarina Migliorini, brazilianca ce si-a vandut virginitatea, a devenit vedeta unui reality show, in care alte fete isi vor licita inceputul vietii sexuale


Regizorul australian Justin Sisley a creat controverse anul trecut, cand a inceput sa filmeze "Virgins Wanted", un documentar despre o tanara si un tanar care si-au licitat virginitatea. Se pare ca intre timp filmul s-a transformat intr-un reality show, intitulat "Virgins Wanted".
Catarina Migliorini, brazilianca ce si-a vandut virginitatea, a devenit vedeta unui reality show, in care alte fete isi vor licita inceputul vietii sexuale
"Este un serial acum", a confirmat regizorul pentru HuffingtonPost.com. "Am semnat un contract cu un distribuitor global de programe TV".
Se pare ca atentia de care s-a bucurat cazul tinerei brazilience la nivel mondial i-a dat ideea lui Sisley sa creeze o adevarata franciza.
"Ne gandim sa facem si un al doilea film, datorita numeroaselor emailuri pe care inca le primim de la virgine si de la potentiali licitatori, care cauta virgine pe tot globul. Sunt cel putin 50 de astfel de mailuri pe saptamana" a mai spus el.
"Am primit peste 500 de video-uri de la barbati si femei din intreaga lume, in care ne explica de ce ar trebui sa fie ei urmatorii care sa isi liciteze virginitatea".
Proiectul cinematografic "Virgins Wanted" a starnit controverse inca de la anuntarea lui, in mai 2010. In octombrie anul trecut, insa, lucrurile s-au incins odata ce s-a aflat ca tanara Catarina Migliorini a primit o oferta finala de 780.000 de dolari pentru virginitatea ei de la un barbat japonez, care s-a numit "Natsu".
Licitatia respectiva i-a schimbat viata Catarinei, care a devenit o vedeta in Brazilia natala si chiar a aparut in editia locala a revistei "Playboy".
Spune si tu: ce parere ai despre un asemenea reality show? Crezi ca este moral sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu