marți, 21 mai 2013

Iluzie optica reusita. Andra si-a luat fanii prin surprindere cu o tinuta nonconformista: "Poarta fusta sau pantaloni?"

In ultima vreme a tot spus ca isi doreste sa isi schimbe stilul vestimentar intrucat noul album si noua atitudine pe care le promoveaza sunt si ele diferite: mai fresh, mai young, mai pline de energii pozitive.
Iluzie optica reusita. Andra si-a luat fanii prin surprindere cu o tinuta nonconformista:  Poarta fusta sau pantaloni?
Iata ca Andra se si tine de cuvant si apare in public purtand haine nonconformiste, care ii surprind si intriga pe fani. Drept dovada sta cel mai nou look promovat de artista in cadrul unei emisiuni de radio la care a fost invitata in aceasta dimineata.
Imbracata intr-un tricou prin intermediul caruia isi promoveaza albumul proaspat lansat, "Inevitabil va fi bine", membra juriului "Romanii au talent" a surprins cu alegerea pe care a facut-o in partea de jos a tinutei.
Mai exact, ea a ales un articol vestimentar inedit semnat DANA, pe care fanii nu au reusit sa il identifice cu usurinta intrucat pare a fi o fosta in momentul in care este privit din fata. Dintr-o parte insa, Andra pare sa poarte pantaloni.
Oricare ar fi raspunsul, tinuta indrazneata cu pene ii pune in evidenta picioarele, iar admiratorii artistei se declara multumiti de lungime, intrucat aceasta subliniaza atuurile fizice ale vedetei lor prefarate.
Tu ce parere ai? Andra poarta fusta sau pantaloni in imagini? Crezi ca o prinde bine acest stil vestimentar nonconformist?
Foto: Kiss FM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu