marți, 21 mai 2013

Detaliul ascuns din spatele despartirii lor! Ce diva internationala a cauzat de fapt ruptura dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson

Asa cum probabil stiti deja, Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au despartit din nou, dupa aproape patru ani de relatie. Desi cauzele noii rupturi nu sunt cunoscute inca, se zvoneste ca responsabila pentru hotararea luata de Rob ar fi o diva cunoscuta in intreaga lume.
Detaliul ascuns din spatele despartirii lor! Ce diva internationala a cauzat de fapt ruptura dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson
Mai exact, surse din anturajul celor doi sustin ca nimeni alta decat Katy Perry si-ar fi bagat nasul - si nu numai - in relatia fostilor protagonisti Twilight si l-ar fi determinat pe Pattinson sa puna inca o data punct povestii de iubire pe care a trait-o alaturi de Kristen.
E!News scrie ca solista piesei "Fireworks" a fost invitata special la aniversarea de 27 de ani a tanarului si ca paparazzi au surprins-o cand a plecat de la MET Gala alaturi de acesta. Ciudat sau nu, zvonul nu este unul tocmai deplasat, avand in vedere ca si la despartirea anterioara jurnalistii scriau ca Perry ar fi pus ochii pe Robert si ar fi planuit sa i-l fure lui Kristen.
Pana la aflarea a noi detalii legate de ruptura, trebuie precizat ca Pattinson a fost deja zarit luandu-si lucrurile din asa lui Stewart din Los Feliz si ca printre "bagaje" se numarau si cainii deja celebri Bear si Bernie.
Intre timp, Katy Perry si-a luat o scurta vacanta si a plecat cu un grup retsrans de prieteni in Bahamas, unde a fost surprinsa de paparazzi relaxandu-se si facand plaja.
Tu ce crezi? A avut intr-adevar un amestec Perry in toata aceasta poveste? Este ea vinovata d enoua despartire din Robert si Kristen?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu