vineri, 24 mai 2013

Motivul real al despartirii lor, in sfarsit dezvaluit? Ce a vrut Robert Pattinson sa tina ascuns de fanii lui


S-au certat, s-au impacat si mai apoi s-au certat din nou, insa de data aceasta despartirea pare definitiva. Care este adevaratul motiv pentru care au decis sa puna punct relatiei?
Motivul real al despartirii lor, in sfarsit dezvaluit? Ce a vrut Robert Pattinson sa tina ascuns de fanii lui
Potrivit celebrului blogger american Perez Hilton, surse apropiate din anturajul celor doi confirma ca neincrederea a fost cea care l-a determinat pe Robert Pattinson sa ii dea definitiv papucii lui Kristen Stewart.
Se pare ca cearta dintre cei doi a avut loc in ziua in care actorul urma sa implineasca 27 de ani si a pornit de la ceva ce acesta a gasit in telefonul iubitei.
Mai exact, Robert ar fi vrut sa faca o poza si a luat mobilul partenerei intrucat acesta era mai la indemna si mare i-a fost surpinderea cand a vazut ca aceasta a primit un mesaj de la Rupert Sanders, barbatul cu care i-a pus coarne in urma cu un an.
Potrivit lui Perez, Pattinson s-a suparat foarte tare cand a vazut ca Stewart inca tine legatura cu barbatul si i-a spus sa nu mai vina la petrecerea de ziua lui si nici sa nu se mai apropie de el.
Sa fie adevarat aceasta poveste? Tu ce parere ai despre noau despartire dintre cei doi? O va ierta inca o data Robert sau impacarea lor nici macar nu a fost reala, ci doar o miscare de marketing pentru a promova ultimul film Twilight?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu