marți, 21 mai 2013

Kim Kardashian a cedat criticilor in legatura cu picioarele ei deformate de tocuri. Cum arata vedeta in balerini


Joia trecuta, toate tabloidele si site-urile de fashion au criticat-o pe Kim pentru ca, gravida fiind, si-a inghesuit picioarlee umflate intr-o pereche de pantofi cu toc, care i-au deformat labele piciorului. Se pare ca starleta i-a ascultat in sfarsit si le-a oferit picioarelor un prilej de ragaz, purtand o pereche de balerini.
Kim Kardashian a cedat criticilor in legatura cu picioarele ei deformate de tocuri. Cum arata vedeta in balerini
Kim, care pana acum a purtat pantofi fara toc doar pentru vizitele la sala, a renuntat sambata la tocurile cui si a purtat o confortabila pereche de balerini.

Vedeta, in varsta de 32 de ani, a fost surprinsa dis de dimineata sosind impreuna cu mama ei la aeroportul LAX din Los Angeles.


Kim a purtat o tinuta majoritar neagra, compusa dintr-o pereche de pantaloni negri, un tricou bleumarin cu imprimeu si un cardigan negru. O pereche de balerini simpli, negri si o geanta Hermes neagra a completat look-ul vedetei.
Starleta a ales sa nu se machieze pentru zborul matinal, dar si-a ascuns fata in spatele unei perechi de de ochelari de soare de tip aviator.
Spre diferenta de ultimele dati cand a purtat tocuri, de data aceasta absenta celor cativa centimetri in plus a facut-o pe Kim sa nu se simta tocmai in largul ei. Daca in trecut starul de reality show le zambea discret paparazzilor, de data aceasta s-a ascuns ba in spatele mamei ei, ba facandu-si de lucru cu geanta, semn ca nu era tocmai in elementul ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu