joi, 23 mai 2013

Cu chef de glume. Cum arata noul coleg al lui Smiley :) „Smiley si fratele lui geaman”


Smiley este cunoscut pentru faptul ca are un simt al umorului iesit din comun, iar drept dovada sta noua poza postata pe Facebook, unde artistul apare alaturi de un personaj cu totul neobisnuit, despre care s-ar zvoni ca ar fi noul coleg de scena.
Cu chef de glume. Cum arata noul coleg al lui Smiley :) bdquo;Smiley si fratele lui geaman
Cu papion rosu, ochelari supradimensionati si un sacou alb, scheletul care apare in imagine alaturi de Smiley a atras rapid peste 11.000 de like-uri in doar cateva ore. Din pacate, unii fani au comentat ca asemanarea dintre el si artist este mult prea accentuata si ca Smiley este mult prea slab pentru inaltimea lui.

Artistul a comentat sub poza "instructorul de la sala", semn ca Smiley e mandru de imaginea postata pe contul personal de Facebook.
Chiar daca nu a fost la fel de stylish ca scheletul, antrenorul de la "Vocea" apare in poza cu un look casual, compus dintr-o  palarie si cu un tricou alb lejer lejer, ambele fiind articolele perfecte de vara.
„Smiley si fratele lui geaman”
„Vreau şi eu nr de tel al instructorului”
„da' ce slab e!!!...ce regim a tinut, sa tinem si noi??? :)))))”
„Apai dacă așa ajung dacă merg la sala...mai bine nu ))))))”
„acum nu vreau sa va suparati pe mn , dar acest fericit schelet este cumva Pavel Bartos?”
Tu ce parere ai despre poza lui Smiley? Ti se pare amuzanta sau putin morbida? Vrea oare s aii transmita un mesaj codat lui Bartos? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu