miercuri, 22 mai 2013

Diferenta ca de la cer la pamant! Cum arata Lourdes, fiica Madonnei, atunci cand nu se asteapta sa fie urmarita de paparazzi



A fost numita una dintre tinerele fashioniste din showbiz, mai ales dupa ce a lansat o colectie vestimentara impreuna cu mama sa, Madonna. Totusi, atunci cand nu este pe covorul rosu sau la un eveniment special, Lourdes nu aduce deloc a fashionista!
Diferenta ca de la cer la pamant! Cum arata Lourdes, fiica Madonnei, atunci cand nu se asteapta sa fie urmarita de paparazzi
Madonna o tine departe de lumea showbizului, insa nu o poate feri si de paparazzi. Lourdes a fost fotografiata intr-o tinuta nu tocmai demna de o fashionista, ci dimpotriva - arata ca o adolescenta care nu pune prea mare pret pe haine si pe felul in care arata. 
Tanara in varsta de 16 ani a fost surprinsa in compania unor prieteni intr-un loc cu care mama sa nu ar fi deloc de acord!
Sursa foto: SPLASH
Probabil Madonna se va infuria cand va vedea imaginile in care fiica sa mananca junk food la un fast food din New York. Se stie ca Madonna este obsedata de dieta sa si are reguli foarte strice de alimentatie.
Luna trecuta, Lourdes si-a aratat latura rebela, vopsindu-si parul verde - nu cea mai inspirata schimbare de look. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu