miercuri, 22 mai 2013

Operata la sold, Lady Gaga nu se potoleste: cu ce incaltaminte a iesit vedeta prin New York


Au trecut abia 3 luni de la operatia ei la sold, dar se pare ca vedeta pop nu are de gand sa renunte la tocurile ametitoare care i-au produs numeroase accidentari in trecut.
Operata la sold, Lady Gaga nu se potoleste: cu ce incaltaminte a iesit vedeta prin New York

+Gaga a fost surprinsa ieri de paparazzi in New York, intr-un outfit relativ cuminte pentru ea, purtand o pereche de ghete cu platforme ingrijorator de inalte.
Pe langa pantofii cu tocuri ametitoare, cantareata a purtat o rochie neagra, pe un umar, un clutch negru, simplu, cu un pamatuf galben si o pereche de ochelari de soare de tip cat eye, cu cristale Swarovski.

Lady Gaga n-a mai fost vazuta in public in ultima vreme, vedeta optand sa se odihneasca si sa se refaca dupa operatia la sold pe care a suferit-o in februarie.
Din cauza spitalizarii si a perioadei de recuperare, vedeta pop a fost nevoita sa-si anuleze restul concertelor din cadrul turneului mondial Born This Way Ball.
Dupa operatie, cantareata a fost suprinsa intr-un carucior cu rotile (personalizat, ce-i drept, cu sigla Louis Vuitton), dand nastere unor zvonuri cum ca s-ar putea sa nu mai poata sustine concerte niciodata.


Ultima ei aparitie, in schimb, pe acele tocuri uriase, i-au linistit fanii ingrijorati. Un alt motiv de bucurie este si faptul ca Lady Gaga si-a anuntat sustinatorii ca si-a petrecut convalescenta lucrand la noul ei album, ARTPOP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu