vineri, 31 mai 2013

Kim Kardashian, intr-un moment Marilyn Monroe. Cat de mult au surprins fotografii cand i s-a ridicat fusta pe strazile din California

De fiecare data cand iese in public, Kim Kardashian este urmarita de o armata de paparazzi, care reusesc sa o surprinda in ipostaze care mai de care mai jenante. De data aceasta, ei au surprins un moment delicios care aminteste de celebrul episod cu Marilyn Monroe.
Kim Kardashian, intr-un moment Marilyn Monroe. Cat de mult au surprins fotografii cand i s-a ridicat fusta pe strazile din California
Aflata pe strazile din California,  viitoarea mamica a renuntat in sfarsit la tocuri si haine mulate, optand pentru o pereche de sandale si o rochie lejera. Din pacate pentru Kim insa, vantul nu a fost de partea ei si ridicat fusta indecent de mult pentru o graviduta.
Comoda, rochia in dungi i-a jucat feste lui Kim, ridicandu-se pana in partea superioara a coapselor si lasandu-i la vedere picioarele care s-au latit si mai mult in ultimele luni. In momentul cu pricina, vedeta tocmai le facea cu mana fotografilor stransi la fata locului, dar a simtit ca este la un pas de un accident vestimentar si a remediat imediat situatia, tinand strans materialul pentru a preveni un moment cu totul jenant.
Chiar daca a fost la un pas de a arata mai mult decat ar fi trebuit, vedeta nu a parut tulburat de eveniment si a zambit fericita in continuare. Intreaga scena a amintit, desigur, de celebra scena cu Marilyn Monroe in care i se ridica rochia, descoperindu-i picioarele.
Se zvoneste ca vedeta si iubitul ei, Kanye West, vor plati aproape 1 milion de dolari pentru nasterea primului lor copil. Chiar daca suma pare exagerata, cei doi isi doresc cel mai scump salon privat de la un spital american de renume, iar cadoul pe care il va primi Kim dupa nastere din partea lui West va fi cu siguranta unul decadent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu