luni, 27 mai 2013

Sarcina de care nu stia multa lume. Ce actrita, sotia unui actor celebru, va naste in curand

Jenna Dewan-Tatum, sotia actorului Channing Tatum, va deveni mamica in curand. Desi cuplul n-au tinut sarcina secreta, viata lor departe de lumina reflectoarelor a facut ca multi fani ai vedetei sa nu afle vestea cea buna.
Sarcina de care nu stia multa lume. Ce actrita, sotia unui actor celebru, va naste in curand
Insarcina deja in luna a 8-a, Jenna a fost surprinsa deseori de paparazzi pe strazile Londrei, unde locuieste in prezent cat timp Channing lucreaza la un nou proiect cinematografic.
Deoarece nu face parte din categoria actorilor A-list si nici nu duce o viata de noapte zbuciumata, actrita se bucura de luxul anonimatului in capitala britanica, fara sa fie oprit de fani pentru autografe.
Jenna si-a inceput cariera ca dansatoare pentru artisti precum Missy Elliot, Janet Jackson sau Christina Aguilera si apoi a facut trecerea catre televiziune si, ulterior, marele ecran.
In 2006, Jennei i s-a oferit rolul principal in pelicula "Step Up", unde avea sa-l cunoasca pe viitorul ei sot, Channing Tatum.
Se pare ca cei doi au inceput sa-si dea intalniri abia dupa terminarea filmarilor si, ulterior, s-au logodit in septembrie 2008, in Maui.
Pe 1 iulie 2009, Jenna si Channing s-au casatorit in Malibu, California, iar anul acesta vor aduce pe lume primul lor copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu