luni, 27 mai 2013

Kim Kardashian nu face alegeri vestimentare potrivite pentru o gravida. Vezi cum arata rochia in care s-a impiedicat si era sa cada

Vedeta de reality show a fost intens criticata pentru alegerile ei vestimentare deloc flatante de pe durata sarcinii. Kim a reusit insa, in sfarsit, sa arate chic vineri seara, dar rochia ei s-a demonstrat de-a dreptul periculoasa.
Kim Kardashian nu face alegeri vestimentare potrivite pentru o gravida. Vezi cum arata rochia in care s-a impiedicat si era sa cada
Vedeta, in varsta de 32 de ani, a ales o rochie neagra, maxi, pentru a lua cina cu niste prieteni la restaurantul La Scala din Beverly Hills.
In pofida faptului ca rochia a fost una potrivita unei gravide si extrem de stylish, lungimea acesteia s-a dovedit o adevarata provocare pentru vedeta. Kim a fost surprinsa de paparazzi privind tot timpul in jos, unde rochia cu slit lateral i se tot incurca in sandalele fara toc.
Adevarul este ca daca ar fi purtat obisnuitii ei pantofi cu toc stiletto, vedeta de reality show ar fi scapat de aceasta problema neplacuta. Kim a renuntat insa la tocuri in ultima vreme, oferindu-le picioarelor ei umflate din cauza sarcinii o binemeritata vacanta.
Satula sa mearga cu capul in jos si sa se straduiasca sa nu calce pe creatia vestimentara, Kim si-a ridicat cu mana rochia, la un moment dat, si a intrat asa cu ea in restaurant, usurata ca nu a cazut.


Spune si tu: ce parere ai despre alegerile vestimentare facute de Kim pe durata sarcinii? Ti s-au parut potrivite sau nu?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu