duminică, 4 decembrie 2011

Aaron Diaz a lansat un calendar sexy pentru 2012

Pentru al doilea an consecutiv, actorul Aaron Diaz a lansat un calendar sexy. La fel ca si din 2011, in fotografii Diaz apare cu un corp foarte bine lucrat.
Aaron Diaz a lansat un calendar sexy  pentru 2012 – GALERIE FOTO
Ca sa demonstreze ca patratelele nu sunt lucrate in photoshop, actorul a venit la evenimentul de lansare cu pieptul aproape dezgolit, spre incantarea fanelor.

Anul acesta in iunie actorul s-a despartit de Katel del Castillo. Despartirea cuplului era previzibila, avand in vedere faptul ca cei doi locuiau in locuri indepartate: Kate este in Los Angeles, iar Aaron se afla in Mexic.

Actrita a scris la momentul respectiv pe Twitter umatoarele randuri cu privire la despartirea de „iubirea vietii ei”: „Aaron a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri din viata mea  si va fi in continuare, de aceea am decis sa ne despartim, pentru a ne putea iubi intotdeauna. Va rog sa nu pangariti cu speculatii aceasta separare, nu exista vinovati, ci sunt succese, iubire si cautari... pastrez dragostea lui si a familiei lui... pentru totdeauna”.

La conferinta de presa pentru lansarea calendarului pentru 2012, Diaz a anuntat ca este singur si ca nu are nicio relatie in prezent.

Fotografiile au fost realizate de Uriel Santana, iar ipostazele sunt unele destul de indraznete. S-a incercat sa se pastreze limita de bun gust si calitate.

 "Aceste imagini ma reflecta pe mine si esenta mea. Cred ca acesta este marele merit si succesul de care s-a bucurat  calendarul meu anterior. Sper ca acest lucru sa se repete si de aceasta data", a declaratAaron Diaz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu