miercuri, 14 decembrie 2011

Charlie Sheen, un nepriceput si jumatate: si-a dat numarul de telefon pe Twitter! Ii dam un bip? :)

Fostul protagonist al serialului "Doi barbati si jumatate" a confundat butonul de "trimite un mesaj privat" cu "update" si a facut ca 5,5 milioane de utilizatori sa ii poata vedea numarul de telefon.
Charlie Sheen, un nepriceput si jumatate: si-a dat numarul de telefon pe Twitter! Ii dam un bip? :)
'310-954-7277 Call me bro. C,' a fost mesajul care a facut ca telefonul actorului in varsta de 46 de ani sa sune ca la gara. Destinatarul trebuia sa fie doar Justin Bieber, nu... intreaga lume. Dupa mii de re-tweet-uri, Sheen a primit 1800 de SMS-uri si sute de apeluri, informeaza Daily Mail.
Actorul se afla cu sapte prieteni la un restaurant din Las Vegas cand a comis greseala. Cand si-a dat seama ce a facut, el a raspuns in gluma la telefon spunand "Pizzeria lui Ray" si alte astfel de lucruri, dar zambetul i-a pierit de pe buze cand a vazut ca apelurile nu se mai opresc.
Desi cu alte ocazii, consumul de alcool l-a bagat in bucluc, de data aceasta, martorii oculari spun ca nu s-a atins de cele trei sticle de vin aflate pe masa la care se afla. In schimb, el s-a rasfatat cu caviar, supa de trufe si peste.
La acest moment, numarul de telefon facut public de Sheen este nealocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu