miercuri, 7 decembrie 2011

Demi Lovato, despre anorexie si nu numai

Demi Lovato a aparut pe coperta numarului de ianuarie al revistei americane Glamour, careia i-a acordat un amplu interviu in care vorbeste despre noua ei viata.
Demi Lovato, despre anorexie si nu numai
Dupa ce s-a luptat cu bulimia, anorexia si tendintele de automaltratare, fosta vedeta Disney, in varsta de 19 ani, se simte pregatita sa inceapa o noua viata.

In acest interviu, vedeta a mai vorbit si despre ce a insemnat pentru ea lupta cu demonii sai interior si despre cum a trecut de la etapa de fetita la cea de tanara femeie.

Demi a povestit cum in copilarie era agresat verbal si fizic de ceilalti copii si despre faptul ca simte ca aceasta experienta o face sa isi doreasca sa ajute si alte fete sa treaca mai usor peste astfel de intamplari nefericite din viata lor.

Intrebata care este cel mai frumos si cel mai sanatos lucru pe care il face in fiecare zi pentru ea insasi, Demi a raspuns: “Ma rog! Ma rog in fiecare seara inainte sa adorm si in fiecare dimineata la trezire”.

Dupa ce a invins anorexia si bulimia si a trecut printr-o criza emotionala in public, cantareata a declarat ca acum se simte frumoasa si puternica. “Ma simt frumoasa. Ma simt puternica si increzatoare in cine sunt”, a explicat ea in interviul acordat revistei americane.

Perioadele dificile pe care le traversezi isi pun amprenta asupra ta, chiar si in felul in care te machiezi sau iti aranjezi parul”, a mai spus ea despre noul ei look.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu