duminică, 11 decembrie 2011

Fergie arata primele semne de imbatranire la 36 de ani: riduri, piele lasata si sunculite FOTO

Fergie este una dintre cele mai simpatice prezente din showbiz. Joviala, sexy si mereu pusa pe poante, Stacey Ferguson, pe numele ei real, este invidiata de femei si dorita de barbati. Insa trecerea timpului isi pune amprenta si pe chipul simpaticei Fergie...
Fergie arata primele semne de imbatranire la 36 de ani: riduri, piele lasata si sunculite FOTO
Se vede cu ochiul liber ca (deocamdata) Fergie nu a apelat la operatii estetice si la Botox. Primele riduri si-au facut aparitia pe fata artistei, care insa nu pare derajnata de trecerea anilor. La premiera filmului sotului ei, Josh Duhamel, New Year's Eve, Fergie a imbracat o rochie fara umeri, care a dezavantajat-o foarte tare. Cantareata s-a ingrasat in ultima perioada, iar acest lucru nu a putut fi ascuns de rochita fara umeri.
Foto: Getty Images
Poate ca si trecutul ei si-a pus amprenta felului in care arata. Fergie a recunoscut ca a avut mari probleme cu alcoolul in tinerete.
"Nu pretind ca acum nu mai beau. Mai pun gura pe alcool, mai ales pe vin, in conditiile in care tatal meu are o crama, iar vinul lui este absolut delicios", spune Fergie, care recunoaste ca greseste atunci cand mai "gusta" din bauturi alcoolice.
"Pentru majoritatata dependentilor de alcool, este complet gresit sa pui gura pe orice fel de bautura alcoolica. Nu este recomandat asa ceva. Ma consider binecuvantata ca inca mai sunt in viata", a spusFergie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu