luni, 12 decembrie 2011

Justin Bieber are gesturi foarte indraznete in public fata de iubita lui, Selena Gomez

Justin Bieber si Selena Gomez sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului si se vede ca cei doi se inteleg de minune. Dupa ce au avut o vacanta in Mexic pentru a se relaxa si pentru a participa la nunta unor prieteni,  indragostitii au fost suprinsi intr-o alta ipostaza afectuoasa.
Justin Bieber are gesturi foarte indraznete in public fata de iubita lui, Selena Gomez - GALERIE FOTO
Justin Bieber a fost fotografiat  de paparazzi in timp ce o apuca de fund  pe Selena in drumul lor spre o emisiune in Washington. Gestul artistului nu a scapat blitzurilor ziaristilor, care sunt pe urmele cuplului la orice ora din zi si din noapte.

Cantaretul canadian era imbracat in pantaloni negri, un pulover din lana in carouri la care a asortat o caciula neagra, in schimb, Selena a purtat pantaloni maron, cizme negre  inalte cu toc, jacheta neagra, accesorizand tinuta cu un fular colorat si cercei mari.  Justin se afla in Washington pentru a sustine un concert de Craciun, iar Selena l-a insotit pentru a-i fi alaturi.

In urma vacantei petrecute in Mexic, au existat zvonuri conform carora cei doi s-au logodit, Selena fiind vazuta cu un inel ce pare a fi de logodna. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu