joi, 8 decembrie 2011

Robert Pattinson si Kristen Stewart vor sa se mute la Londra

Robert Pattinson si Kristen Stewart au inchiriat de curand o casa in Los Angeles unde isi petreceau timpul liber dintre filmari.
Robert Pattinson si Kristen Stewart vor sa se mute la Londra
Din nefericire, cei doi trebuie sa paraseasca locuinta, din cauza faptului ca proprietarul doreste sa vanda proprietatea, iar cuplul nu a dat semne ca ar dori sa achizitioneze spatiul. Casa este spatioasa si cuprinde patru camere mari si patru bai similare, alaturi de multe alte lucruri de valoare.
Se pare ca tinerii actori au plan sa se mute in Marea Britanie unde au semnat deja un contract de inchiriere pentru o locuinta in cartierul Notting Hill, din Londra.
Totusi, actorii din “Zori de zi” nu vor petrece Craciunul impreuna.Robert Pattinson si Kristen Stewart au declarat ca familiile lor ii vor alaturi de ei de sarbatori, asa ca Robert va zbura la Londra, iar Kristen va petrece in Statele Unite.

Sunt foarte tristi pentru ca nu vor fi impreuna de Craciun. Dar si-au promis ca, dupa 26 decembrie, vor face tot posibilul sa fie impreuna si sa incerce sa se odihneasca dupa ce au avut un an plin”, a declarat o sursa din preajma celor doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu