vineri, 9 decembrie 2011

Vezi cum s-au imbracat Selena Gomez si Justin Bieber la nunta unor prieteni

Selena Gomez si Justin Bieber par mai indragostiti ca niciodata, desi cei doi au negat zonurile conform carora s-ar fi logodit deja.  Perechea se afla intr-o mica vacanta in Mexic, pentru nunta unor prieteni. Evenimentul a avut loc deja in Los Cabos. 
Vezi cum s-au imbracat Selena Gomez si Justin Bieber la nunta unor prieteni
Selena Gomez a fost domnisoara de onoare, iar tinuta pe care a purtat-o, o rochie albastra pe care a  accesorizat-o cu cercei lungi, i-a scos in evidenta bronzul natural si silueta impecabila. Partenerul ei, Bieber, a purtat un tricou alb, alaturi de un sacou cu manecile ridicate in aceeasi nuanta si pantaloni kaki.
Cu toate ca tinerii erau vedetele de la nunta, cei doi s-au amestecat in multime, au facut poze cu mirii si invitatii acestora si au peterecut de minune. Justin Bieber s-a integrat in multime si a facut glume, parand natural intre atatea persoane necunoscute.
Bieber si Selena au fost surprinsi fiind foarte dragastosi unul cu celalalt in timp ce faceau poze. In timpul acestei mini-vacantei petrecute in Mexic, cei doi au fost vazuti  la plaja cand Biber si-a fotografiat iubita intr-un costum de baie care scotea la iveala trupul bine intretinut al Selenei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu