vineri, 24 mai 2013

Pe strada banala, pe covorul rosu fatala. Cum au transformat-o radical stilistii pe Michelle Rodriguez in numai cateva ore

E uimitor ce poate face o echipa buna de stilisti in numai cateva ore! Daca in momentul in care a ajuns in hotelul din New York in care era cazata nu a fost observata de nimeni, cand a iesit din cladire Michelle Rodriguez era o cu totul alta persoana.
Pe strada banala, pe covorul rosu fatala. Cum au transformat-o radical stilistii pe Michelle Rodriguez in numai cateva ore
In varsta de 34 de ani, actrita din Fast and Furious a fost invitata sa paseasca pe covorul rosu al premiilor Fun Fearless Latina, unde a uimit cu look-ul ei impecabil dupa ce in urma cu doar cateva ore a trecut neobservata pe strazile din New York.
Surprinsa de paparazzi inainte de a intra pe mainile stilistilor, Michelle a etalat un look rebel, lasandu-si parul ondulat liber, acoperindu-si chipul cu o pereche de ochelari cu lentile portocalii si imbracand blugi rupti, franjurati.
La cateva ore diferenta, Rodriguez a iesit din hotel intr-o superba rochie rosie cu croiala simpla, accesorizata doar cu o pereche de pantofi negri cu varf ascutit si un inel cu piatra supradimensionata.
Pe covorul rosu, actrita a atras toate privirile si a demonstrat inca o data adevarata putere a unei ehcipe de stilisti bine pregatiti. Nu-i asa ca uneori v-ati dori si voi cativa astfel de specialisti in preajma voastra?

Un comentariu:

  1. Nbein explained There may still be costs to running the Lawyer Leads.

    The National Export Initiative was launched in 2003.
    Big lawyer leads is lining up to buy Kodak's patents, which the FBI claims allowed the gang to steal $14 million by manipulating the servers of online advertisers.

    Also visit my page ... attorney

    RăspundețiȘtergere