vineri, 14 octombrie 2011

Adela Popescu, palmuita de Mihai Bendeac

Adela Popescu si pe Mihai Bendeac sunt protagonistii piesei "Doi pe o banca", la Teatrul Metropolis. In timplul piesei, scenariul include o scena in care Mihai Bendeac trebuia sa ii dea o palma Adelei, dar, furat de moment, actorul a palmuit-o de doua ori.
Este vorba despre doua destine ciudate, frante, doua destine tragi-comice. Intalnirea acestor destine incepe cu machiaje puternice, cu minciuni mari si treptat se ajunge la adevar, la concret. Actorii pornesc de la haine multe si ajung la haine putine, sumare, pana cand sunt ei in adevar” a declarat Emanuel Parvu, regizorul spectacolului. 

Este un spectacol de o ora si jumatate, sustinut exclusiv de doua persoanje. Ajutati de scenariul exceptional scris si regia ofertanta, atat eu cat si Mihai Bendeac trecem printr-o paleta completa de stari, de trairi. Este un spectacol pe muchie de cutit, care face trecerea de la ras la plans in doar o clipa”, marturisesteAdela Popescu, actrita pe care o puteti vedea la ProTv in "Pariu cu viata".

Mihai Bendeac declara despre "Doi pe o banca" ca "Este un spectacol al redescoperirii de sine. Nu este o comedie, asa cum poate s-ar fi asteptat multi, este un spectacol care invita la meditatie si redescoperire de sine. In special, doamnele vor fi cele care se vor regasi in piesa si carora, probabil, acest spectacol le va da un prilej de introspectie. "

In seara premierei, o multime de prieteni au vrut sa le fie alturi celor doi printre care Dana Rogoz, Razvan Fodor cu sotia, Iulia Vantur si Celia.

Adela Popescu iubeste si este iubita, iar asta se vede atat pe scena, cat si in viata de fiecare zi. O zi poate fi insa compusa atit din momente fericite, cit si din clipe mai putin placute. Iar vedetele prezente la premiera Adelei au dezvaluit echipei de la "Povestiri de noapte” cateva dintre starile lor zilnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu