duminică, 16 octombrie 2011

Trucuri de frumusete de folosit toamna asta

Stim cu toatele ca vremea de afara te face sa nu mai ai niciun chef sa te aranjezi si sa te faci frumoasa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa te neglijezi pana la vara. Acest lucru se va vedea si nu iti doresti sa ajungi o persoana neglijenta.
Trucuri de frumusete de folosit toamna asta
Pentru inceput, trebuie sa iti faci ordine in trusa de farduri si sa scapi de toate produsele expirate sau deteriorate. Aceasta este o activitate pe care ar trebui sa o facem periodic, dar de cele mai multe ori o neglijam din lipsa de timp sau de chef. Este un pas foarte important pentru ca altfel te poti trezi cu boli ale pielii de care iti va fi imposibil sa scapi.

Uleiurile
 - Sunt cunoscute inca de pe vremea antichitatii, cand mai marile regine ale lumii foloseau aceste licori magice pentru a-si pastra pielea tanara, ferma si fina. Orice femeie stie ca atunci cand are grija de ea si isi rasfata trupul cu uleiuri si produse de calitate, se simte mult mai bine si mai increzatoare in ea. Proprietatile uleiurilor esentiale sunt recunoscute atat la nivelul pielii, cat si asupra parului, psihicului, atunci cand le folosim pentru baie sau pentru relaxare, pentru masaj.

Hidratarea pileii
 – este o etapa de care nu trebuie sa uiti, mai ales ca din cauza frigului pielea are tendinta de a se usca mult mai repede asa ca trebuie sa ii oferi un ajutor – cremele mai grase, sub forma de unt sunt excelente pentru sezonul rece.

Ti-au aparut o multime de cosuri si pete pe fata - O data cu trecerea bronzului fata ta arata ca dupa o explozie solara? Un remediu excelent si ieftin este crema cu retinol -  Cand ti-a iesit un cos nu te grabi sa il storci, mai ales acum toamna, pentru ca frigul nu ii va face deloc bine si bubele de pe fata vor trece foarte greu. Aplica crema cu retinol fix pe cos si lasa-o sa actioneze peste noapte. A doua zi vei observa ca roseata a disparut si cosul s-a dezumflat. Tot ce trebuie sa faci este il acoperi cu putin fluid corector si nimeni nu va sti ca ai avut vreodata un cos.

Ochii tai sunt foarte rosii si pari foarte obosita 
- Ai stat toata ziua cu ochii in calculator si acum trebuie sa te duci la o intalnire? Problema se poate rezolva rapid cu putin fard auriu aplicat in coltul intern al ochiului pentru a oferi stralucire. Nu uita sa aplici putin blush pe pometi si vei arata stralucitor.

Fondul de ten mai deschis - Fie ca vrei, fie ca nu, bronzul verii va disparea, asta daca acest lucru nu s-a intamplat deja. Asta inseamna ca fondul tau de ten va fi nevoit sa te adapteze la noua nuanta a pielii tale. Daca pe timpul verii era firesc sa ai un fond de ten mai inchis, toamna e cazul sa alegi unul usor mai deschis, pentru ca nu vrei sa arati ridicol avand tenul mai inchis decat decolteul.

Anticearcanul
 - Daca bronzul facea cearcanele mai putin vizibile, odata cu venirea toamnei vei avea din nou nevoie de un anticearcan de incredere.

Rujul mat si hidratant - Vara, gloss-ul este perfect pentru orice tip de ten si in orice ocazie, insa toamna este preferabil sa alegi un ruj mat potrivit nuantei tenului tau, care sa fie si hidratant.

Fardul de pleoape 
- Culorile toamnei sunt superbe, asa ca nu te feri sa le aplici si pe pleoape. Fie ca alegi un bej sidefat sau un maro, vei arata stralucitoare. Nuantele tomnatice se potrivesc ochilor de toate culorile.

Creionul de ochi - Odata cu rochiile in stilul anilor 1960 a revenit la moda (daca a plecat vreodata cu adevarat) si machiajul specific acelei perioade. Asa ca, atunci cand ai nevoie de un look sofisticat si in acelasi timp usor de realizat, abordeaza-l cu incredere. Daca ai trasaturile delicate si pielea alba si crezi ca negrul este prea dur, un creion maro va fi la fel de util si look-ul obtinut la fel de spectaculos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu