sâmbătă, 15 octombrie 2011

Cand uratul devine frumos in moda. Vezi 3 stiluri vestimentare controversate

Standardele de frumusete in moda sunt de multe ori neobisnuite. Ceea ce este considerat urat si respingator de majoritatea persoanelor, poate fi o sursa reala de inspiratie pentru pasionatii de moda. Iar piesele vestimentare urate pentru altii, puse cap la cap, creeaza arta. Vezi 3 stiluri vestimentare apreciate pentru... uratenia lor.
Cand uratul devine frumos in moda. Vezi 3 stiluri vestimentare controversate
1. Boho-chic
A inceput ca incalcare a tiparelor din moda. Aparent, este un stil foarte usor de construit, deoarece hainele arata ca aruncate pe tine. Este un mix intre haine vintage, hippie, largi si chiar cu aspect neingrijit, de homeless, care insa arata foarte bine si nu sunt combina la intamplare. Acuzat ca ascunde orice forme ale femeilor si ca mai mult le urateste, stilul boho continua sa fie adoptat de vedetele de la Hollywood.


2. Vintage
A pornit din dorinta tinerilor de a se distinge, de a se opune tendintelor si de a fi originali. Hainele second-hand si hainele foarte vechi, ale parintilor sau bunicilor, au devenit brusc foarte cool, iar persoanele care au indraznit sa le poarte au dobandit un aer aparte, misterios. Acum, curentul vintage are fani in toata lumea, iar vedetele de la Hollywood sunt de-a dreptul pasionate. 


3. Punk
In combinatie cu accesoriile extravagante si coafurile nonconformiste, stilul punk se adreseaza tinerilor rebeli, pentru care moda vine in completarea unui stil de viata.
Culorile tari, nenaturale, hainele din piele, jeansii, articolele vestimentare rupte – toate astea creeaza un stil urmarit indeaproape de designeri, stilisti si editori de moda. Vivienne Westwood este una din cele mai cunoscute creatoare ale curentului.


Tie iti plac aceste stiluri vestimentare? Le-ai purta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu