vineri, 14 octombrie 2011

N-ai sa ghicesti niciodata cine este vedeta din imagine, pentru ca esti obisnuita sa o vezi in tinute sexy!

Vedeta din imagine petrece cateva zile in Dubai, alaturi de mama ei. Daca formele ei voluptoase au facut furori in toata lumea, in Dubai vedeta a decis sa renunte la tinutele sexy, pentru traditionalele costume burqa.
N-ai sa ghicesti niciodata cine este vedeta din imagine, pentru ca esti obisnuita sa o vezi in tinute sexy!
Stim ca nu ai putea ghici niciodata cine este vedeta din imagine, asa ca nu mai pastram suspansul: este vorba despre Kim Kardashian.
Pentru ca are suficient de multe haine de designer, Kim a inlocuit pentru moment shopping-ul din magazinele de lux cu cel din magazinele traditionate arabesti. Alaturi de mama ei, Kris Jenner, vedeta a intrat intr-un magazin specific imbracata intr-o fusta scurta si intr-o bluza transparenta si a iesit de acolo complet schimbata.
Kim si-a cumparat un costum burka si a iesit din magazin direct imbracata cu el. Desi vanzatorul i-a aratat cum se poarta in mod normal, vedeta si-a personalizat totusi tinuta si nu a respectat cu strictete obiceiurile arabesti.
Kim si-a dat jos voalul de pe fata si a desfacut nasturii din fata, pentru a-si arata picioarele. Arabii au fost de-a dreptul extaziati de vizita lui Kim in Dubai, drept pentru care vedeta a avut nevoie de o armata intreaga de bodyguarzi care sa o pazeasca. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu