vineri, 21 octombrie 2011

Vezi ce regim tine Nicoleta Luciu - Are 85 de kilograme si vrea sa ajunga la 53 de kilograme

Nicoleta Luciu s-a pus serios pe slabit, desi inca este in perioada de alaptare. Dupa prima nastere, Nicoleta Luciu a trebuit sa slabeasca de la 90 de kilograme. Acum, vedeta pleaca de la 85 de kilograme, cat cantareste dupa nasterea micutilor.
Vezi ce regim tine Nicoleta Luciu - Are 85 de kilograme si vrea sa ajunga la 53 de kilograme
"Am inceput regimul,  de cand am iesit din spital. Secretul este ca nu slabesti drastic brusc si ai o conditie fizica buna, poti sa alaptezi, poti sa faci sport daca te simti in stare dupa operatie. Oricum slabitul nu este chiar o prioritate pentru mine acum”, a marturisit Nicoleta pentru site-ul  nostru.

Iata dieta Nicoletei Luciu:

300 g legume

100 g carne slaba de pui, peste sau vita

500 g iaurt (la care se adauga fulgi de grau germinat si suplimentele nutritive esentiale)

batoane nutritive cu fibre Fibrobar

L-Carnitin Instant - un suc instant care ajuta si stimuleaza arderea grasimilor, se prepara usor si are un gust placut de limonada, ; doza recomandata fiind de 3 plicuri pe zi.

Poza  este facuta la doua –trei zile dupa ce am venit acasa de la maternitate.  Atunci aveam 85 de kg, insa nu m-am mai cantarit. O sa tin regimul pana ajung la 53 de kg”, ne-a marturisit vedeta.

Actrita considera ca nu este nimic dificil in acest regim, pur si simplu nu trebuie sa amestesci carnea cu carbohidratii si sa consumi si lactate.

Vedeta ne-a spus ca nin fericire nu i se face foame in timpul noptii, atunci cand se trezeste sa alapteze, iar ultima masa din timpul zilei este la 7 seara.

In general, Nicoleta mananca trei mese pe zi si doua snack-uri (un fruct sau un iaurt) – lichide cat de mult simte nevoia, iar  acum iarna, multe ceaiuri ( de macese, catina, echinaceea,  tei, musetel).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu