sâmbătă, 15 octombrie 2011

Scapa in mod eficient de firele de par crescute sub piele

Chiar daca este toamna si nu iti mai expui picioarele atat de des, asta nu inseamna ca esti multumita de faptul ca ai tot felul de fire care ti-au crescut sub piele si picioarele tale nu sunt fine la atingere.
Scapa in mod eficient de firele de par crescute sub piele
Se intampla uneori ca dupa ce te-ai epilat, firele de par sa se subtieze atat de de mult incat sa nu mai aiba puterea de a  strapunge stratul exterior al pielii si asa se face ca iti cresc pe sub piele.

Incepe cu o baie calda – aceasta iti va catifela pielea si iti va permite sa iti scoti usor firele de par crescute pe sub piele cu o penseta. Apa calda are puterea se a deschide porii si astfel contribuie cu succes la ritualul tau de infrumusetare.

Exfolierea joaca un rol foarte important in eliminarea firelor de par crescute sub piele
 - foloseste un scrub  pentru a indeparta stratul de celule moarte de la suprafata pielii. In zonele in care ti-au crescut fire de par sub piele maseza delicat scub-ul fara sa insisti foarte mult.

Foloseste o penseta de calitate pentru a extrage firele de par crescute sub piele - Inainte de orice dezinfecteaza penseta folosind alcool sanitar. Ia un servetel curat pentru a sterge penseta si pentru a te asigura ca inainte sa te apuci de treaba penseta este uscata. Cu multa delicatete, dar si cu precizie, trage cu penseta pielea subtire care acopera firul de par pana poti sa il apuci. Repeta operatiunea cu toate firele de par.

Pentru a grabi vindecarea pielii foloseste un produs antiseptic in zonele afectate
 - In zilele urmatoare incearca sa nu folosesti lama de ras in zonele de unde ai scos firele de par crescute sub piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu