vineri, 28 octombrie 2011

Machiajul pe care barbatii il adora

E cert ca barbatilor nu le plac femeile foarte machiate, insa exista anumte tipuri de machiaj pe care le adora. Iata cateva dintre ele.
Machiajul pe care barbatii il adora
1.    Obraji imbujorati.
Oricat de surprinzator ar parea, barbatilor nu le plac femeile care poarta un machiaj dur, ci mai curand unul delicat. Obrajii imbujorati, cu ajutorul unui blush cu textura si nuanta naturale, iti ofera un aspect mai proaspat, usor timid, pe care barbatii il adora.

2.    Gene lungi.
Daca barbatii ar putea vota pentru cel mai sexy produs de machiaj, cu siguranta rimelul ar iesi pe primul loc. Adevarul este ca privirea este foarte importanta, deoarce cu ajutorul ei putem spune ceea ce nu rostim, si rimelul pune in evidenta tocmai asta. Se spune ca ochii sunt ferestrele sufletului iar rimelul nu face altceva decat sa evidentieze asta. Un rimel negru cu efect de alungire a genelor nu trebuie sa lipseasca din trusa de infrumusetare a niciunei femei.

3.    Buze naturale.
Buzele rujate cu un rosu seducator atrag imedait atentia oricui, totusi se pare ca barbatii considera buzele naturale la fel de atragatoare sau chiar mai mult. Foloseste doar balsam de buze sau un gloss tramsparent pentru a le oferi buzelor tale un plus de stralucire.

4. Smokey Eyes.
Pentru momentele inc are vei sa scoti la iveala partea salbatica si stralucitoare a personalitatii tale apeleaza la un machiaj smokey eyes.  Foloseste nuante inchise, satinate pentru a oferi profunzime si mister privirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu