sâmbătă, 29 octombrie 2011

Andra l-a trimis pe Cătălin la piaţă. Vezi ce fructe se mănâncă în familia Măruţă!

Cum Andra are grijă de bebeluşul lor, în vârstă de şase luni, Cătălin a devenit responsabil cu treburile casei. Pentru că se străduiesc să urmeze un regim alimentar sănătos, soţii Măruţă au frigiderul plin cu fructe şi legume, moderatorul fiind fotografiat de paparazzii revistei Spy în piaţă.

1
2
3
4
cover spy139
Cătălin Măruţă îşi îndeplineşte cu succes rolul de bărbat în casă, el fiind tot timpul la dispoziţia soţiei şi fiului lor. Şi, cum anotimpul rece bate la uşă, soţii Măruţă încearcă să se ferească de răceli printr-o alimentaţie sănătoasă, bazată pe fructe şi legume. Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" a fost fotografiat de paparazzii revistei Spy în timp ce umplea câteva sacoşe cu fructe şi legume, dintr-o piaţă volantă situată pe Bulevardul Basarabia. 

"La noi găseşti întotdeauna fructe, fac parte din meniul nostru zilnic. Eu, de exemplu, beau în fiecare zi un fresh de grepfrut. Andrei îi place cel mai mult pepenele roşu, iar când nu e sezonul lui nu trece nicio zi fără să mănânce mere", a declarat Cătălin pentru cancan.ro. Mai mult fotografii cu Măruţă la cumpărături vedeţi în numărul existent pe piaţă al revistei Spy. 

2 comentarii: