vineri, 14 octombrie 2011

Giulia, laudata pentru evolutia stilului vestimentar! Vezi transformarea cantaretei de-a lungul timpului!

Transformarea vestimentara a Giuliei nu a trecut neobservata de catre designerii, stilisti si criticii de moda de la noi. Iata cum a evoluat Giulia inca de pe vremea trupei Candy pana in prezent.
Giulia, laudata pentru evolutia stilului vestimentar! Vezi transformarea cantaretei de-a lungul timpului!
Giulia a reusit sa isi descopere usor, usor, stilul vestimentar! Daca la inceputurile carierei era putin nesigura, in timp si-a construit o imagine care o avantajeaza si o pune in valoare! De la tinutele usor provocatoare de scena pana la cele elegante de ceremonii, artista se diferentiaza prin curaj si indrazneala de a face combinatii inedite!” a declarat designerul Maria Simion.
Foto: Giulia, cand facea parte din trupa Candy
Maria Simion apreciaza faptul ca Giulia, este o fire cameleonica si ca se poate adapta foarte usor diferitelor stiluri vestimentare, acesta fiind si lucrul care il apreciaza cel mai mult la artista.
Foto: Giulia la Romanian Music Awards, 2011

“Trebuie insa sa tina cont de felul in care isi accesorizeaza tinutele, uneori prea mult poate fi gresit, dar stilul ei este unul aparte si starea ei de spirit isi pune bine amprenta pe fiecare aparitie! De remarcat este faptul ca poate trece cu mare usurinta de la un rol la altul (rock, glam, etc), si isi intra foarte bine in rol atunci cand poarta o tinuta, asa ca se poate reorienta cu usurinta si catre o cariera in actorie!” a completat Maria Simion.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu