duminică, 16 octombrie 2011

Cum sa-ti tunzi parul astfel incat sa nu trebuiasca sa depui prea mult efort la aranjarea de zi cu zi

Coafurile sofisticate sau cele vazute in revistele de specialitate te atrag ca un magnet. Dar inainte sa treci la fapte si sa iti faci o schimbare de look, mai bine gandeste practic si vezi cat de comod iti va fi sa te aranjezi in fiecare zi. Noi l-am intrebat pe stilistul Lucian Zoltan cum trebuie sa-ti tunzi parul, asa ca citeste sfaturile de mai jos.
Cum sa-ti tunzi parul astfel incat sa nu trebuiasca sa depui prea mult efort la aranjarea de zi cu zi
„Indiferent daca parul tau este rar si cu fir subrire sau des si cu fir gros, linia tunsorii trebuie sa fie foarte putin graduata. Tunsorile filate sunt mai usor de aranjat, in timp ce liniile drepte cer mai multa atentie la coafare,” a declarat hair stylistul Lucian Zoltan.

Acum ca stii ce tunsoare sa alegi pentru a te putea aranja fara mari eforturi, afla cum sa ii dai parului volum, pentru o coafura perfecta.

„Volumul parului se poate da din tunsoare, asa ca e important sa fii tunsa graduat. Produsele profesionale au si ele un rol foarte important si de asemenea, conteaza mult si tehnica de uscare. Eu recomand impartirea parului si folosirea periei si a difuzorului, chiar daca necesita mai mult timp decat uscatul obisnuit,” a completat stilistul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu