vineri, 28 octombrie 2011

Echipa feminina de SPA a Romaniei a luat medalia de aur :)

In premiera si in exclusivitate, umoristii de la Times New Roman au dezvaluit in emisiunea Alarma de la ProFM ca selectionata de spa a Romaniei a castigat aurul la Campionatul European de Spa din Suedia.
Echipa feminina de SPA a Romaniei a luat medalia de aur :)
Echipa de investigatie a site-ului de umor voluntar Times New Roman are o informatie de ultima ora, numai de cativa stiuta.

Este vorba despre faptul ca Romania s-a clasat pe primul loc la Campionatul European de Spa. Fetele noastre au reusit sa invinga in finala echipa Finlandei, o echipa cu un palmares mult mai bun. Elevele lui Mircea Palmes au dat tot ce aveau ele mai bun, ceea ce le-a adus un succes palpabil.

La individual, Mariana Jeni s-a clasat pe locul doi la proba de asezat pietre calde pe spinare, fiind surclasata doar de o sportiva din Republica Moldova, care mai lucreaza si ca zidar in Tiraspol. La proba de frectie cu spirt, senioara nostra Tanti Smaranda s-a impus inca de la inceputul partidei, fiind ajutata si de sotul ei, nea Mihai, care stia exact cum sa stea la frecat.

Echipa nostra a obtinut medalii și la alte probe speciale, care necesita o tehnica aparte: trei medalii de aur la frecat degete scrantite, doua medalii la vana sucita si patru medalii de aur la tras de aplecate. La proba de relaxare-viteza, fetele noastre au obtinut o victorie nesperata in fata Ucrainei, relaxandu-si clientii cu trei secunde mai rapid decat adversarele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu