duminică, 23 octombrie 2011

Vezi ce artist latino american este acuzat de Carmen Molero ca isi forta partenerele sa practice perversiuni sexuale

Actrita Carmen Moler, fosta amanta a fostului sot al lui Aracely Arambula, declara ca a fost suspusa la perversiuni de sexuale in care a fost implicata si Adriana Fonseca. Capul rautatilor: nimeni altul decat Luis Miguel, idolul femeilor latino, care le innebuneste cu muzica lui "caliente" si, spune Carmen, le convinge apoi sa faca si ce n-ar vrea, numai de dragul lui.
Vezi ce artist latino american este acuzat de Carmen Molero ca isi forta partenerele sa practice perversiuni sexuale
Carmen Molero nu e chiar o oarecare. Ati vazut-o in telenovele ca "Perla, cararile iubirii", dar si in "Salome", unde era Adela.

Ea spune ca in 2002 a avut relatii sexuale in grup cu Luis Miguel, Adriana Fonseca si inca o femeie, o prietena a ei. Toate bune si frumoase, numai ca acum, in 2011, s-a trezit ca il da in judecata pe cantaret, spunand ca demnitatea ei a avut de suferit in cadrul acelor partide de sex. Se pare ca ar fi fost fortata cumva sa participe.

Spune ca nu o face din razbunare, dar simte ca e timpul ca cineva sa spuna adevarul "pe fata". Ii da in judecata pe Luismi si pe Adriana Fonseca, dar si revista TV y Mas, pentru ca acolo au fost publicate, sustine ea, detalii false despre ceea ce s-a intamplat.

Aracely Arambula, spune Carmen, e diferita, pentru ca are doi copii cu el. Si totusi... se intreaba ce a facut actrita de l-a tinut atat timp aproape de ea, daca ele au fost "nevoite" sa participe la orgii sexuale de dragul lui.

"Intalnirea intima cu Luis Miguel a fost socanta pentru mine, inca mai am sentimente amestecate in legatura cu ceea ce s-a intamplat, sentimente de fericire, dar si de tristete, deceptie si teama. Mi-a calcat demnitatea in picioare" a spus ea, citind comunicatul respectiv in prezenta unor avocati la o conferinta de presa special organizata. Ulterior, nu a vrut sa le dea alte detalii jurnalistilor prezenti.

"E tot ce pot sa spun momentan, pentru ca legea sa poata fi aplicata fara piedici", a spus ea. In plus, a mai delcarat ca are probe foto si video cu tot ce s-a intamplat si ca le-a transmis avocatilor, dar si ca ii este teama de Luis Miguel.

Carmen Molero 
a declarat prima data in iulie, anul trecut ca a avut o aventura cu Luis Miguel si ca totul s-a intamplat la el acasa, in Acapulco, Guerrero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu