duminică, 16 octombrie 2011

Serban Huidu e urmarit de ghinion: a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia au murit doi oameni!

Serban Huidu pare a fi urmarit de ghinion in ultima vreme. Dupa accidentul teribil pe care l-a suferit cu zece luni in urma in Innsbruck, la ski, accident dupa care s-a recuperat foarte greu, Serban a fost implicat intr-un accident rutier deosebit de grav, in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata. Mai multe detalii despre asta veti afla maine, la "Povestiri adevarate", de la 16:30. Intra pe stirileprotv.ro sa vezi cum s-a produs accidentul.
Serban Huidu e urmarit de ghinion: a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia au murit doi oameni!
Accidentul s-a produs pe DN1, in Timisul de sus. Se pare ca Serban era la volanul unui jeep a si s-a ciocnit cu o Dacia Logan.

Doi oameni din Logan au murit; cei doi copii ai lui Serban Huidu, aflati in masina impreuna cu el si sotia lui, au fost dusi la spital pentru investigatii. Probabil ca atat Serban, cat si sotia lui au contuzii in urma accidentului.

Carosabilul era umed, intrucat la Brasov a nins. Impactul a fost foarte puternic; una dintre persoane a murit pe loc, cealalta dupa descarcerarea masinii. Alte doua persoane se afla la spital, in stare grava.

Traficul a fost blocat timp de o ora, fiind apoi fluidizat de catre politie. Serban nu consumase alcool, insa lua inca medicamente pentru recuperare in urma accidentului din Austria.

In 2009, Serban a incalcat regulile de circulatie in aceeasi zona. In afara de accidentul de la ski, sotia lui a avut si ea un accident, tot la ski, iar fratele lui a infrntat si el moartea in urma unui accident de motocicleta.

Serban le-a spus politistilor ca ii pare rau si nu-si da seama cum s-a intamplat totul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu